Gratis SALESBOOST:

 

Verhoog jouw commercieel succes in 20 minuten.

Je bent verkoper of ondernemer en moet altijd mensen overtuigen om voor jou of jouw bedrijf te kiezen. Daarvoor wil je opvallen met jouw pitch en gevat kunnen reageren op een afwijzing of bezwaar. Maar dat loopt niet altijd zoals je het zou willen.

Je wilt meer klanten, makkelijker kunnen overtuigen, en je comfortabeler voelen in het omgaan met bezwaren.

Wees gerust, je bent niet de enige die hiermee worstelt. Een goed doordachte pitch en een slim antwoord op een bezwaar, verhoogt jouw overtuigingskracht en garandeert het aantrekken van nieuwe klanten.

In 3 gratis korte onlinetrainingen van slechts 20 minuten leg ik je uit hoe jij kunt pitchen en bezwaren kan weerleggen zodat het de klant zelf is die naar de vervolgstap vraagt.

 

De elevator pitch

Je ontmoet een nieuwe potentiële klant, maar weet niet hoe zijn aandacht te grijpen zodat hij zelf vraagt naar meer informatie. Hierdoor kom je onzeker over en heb je het moeilijk om te overtuigen.

In deze training leggen we de 3 elementen van een overtuigende elevator pitch uit, en nemen de tijd om deze toe te passen op jouw specifiek product of dienst.

Het resultaat: een pitch op maat voor jou en bestaande uit slechts enkele zinnen die zodanig triggeren dat de klant nieuwsgierig wordt en zelf naar extra informatie vraagt.

Schrijf hier in

Telefonisch prospecteren

Je zou moeten bellen naar potentiële klanten om een afspraak te maken, maar voelt de angst en onzekerheid. Je zou nog liever naar de tandarts gaan dan die telefoon te pakken en te bellen. Elk excuus is goed om het nog wat uit te stellen. En zo laat je constant opportuniteiten liggen en slaag je er niet in je pipeline gevuld te krijgen.

In deze training leggen we de opbouw van een goed telefoonscript uit en bespreken we de do’s en dont’s bij het “koud bellen”.

Het resultaat: je kent jouw persoonlijk script, voelt je zelfverzekerder, ervaart meer plezier en behaalt daardoor minsten dubbel zoveel succes bij het telefonisch prospecteren.

Schrijf hier in

Omgaan met bezwaren

Je hebt zopas aan een potentiële klant uitgelegd dat jij zijn beste keuze bent, en dan komt de klant met die vervelende:ja maar …”. Eigenlijk weet je het op voorhand, want iedereen komt met: te duur, te traag, te ….. , maar je weet niet hoe dit te counteren en blijft steken in een herhaling van jouw argumentatie. Daarmee overtuig je niet.

In deze training krijg je de “gouden tip”. Eén zin, één tegenvraag. En die vraag zal het omgaan met bezwaren voor altijd vergemakkelijken, wat het bezwaar ook is.

Het resultaat: je staat niet langer met je mond vol tanden als de klant je te …. vindt, maar kan gepast reageren en het gesprek omvormen van een initiële “neen” naar een volmondige “ja”.

Schrijf hier in

 Het sellogram

Je hebt het zeker al meegemaakt. Je probeert jouw klant te overtuigen met de voordelen die jij of jouw product of dienst bieden, maar het lijkt geen indruk te maken.

Je beschikt nochtans over goeie troeven, en toch komen ze ogenschijnlijk niet binnen.

In deze training leggen we uit hoe dat komt en wat je nodig hebt om wél te overtuigen.

Beter nog, je leert hoe je jouw klant zichzelf doet overtuigen ZONDER over jouw product of dienst te praten. We draaien de rol van verkoper en klant dus gewoon om.

Het resultaat: een verkoopgesprek dat vele malen efficiënter is, met dubbel zoveel kans op succes.

Schrijf hier in

AGENDA:

                      

Boost jouw sales met deze gratis opleidingen.

In deze korte training sessies van slechts 20 minuten krijg je voldoende informatie om mee aan de slag te gaan, je persoonlijke pitch vorm te geven, en zelfverzekerd om te gaan met vervelende bezwaren.

Het zijn geen webinars, maar interactieve sessies waarbij je actief kan deelnemen en vragen kan stellen.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort online te ontmoeten.

 

Graag tot dan,

 

Reserveer hier jouw gratis plaats(en).