Jouw coaches :

Stefaan Maes

Sales trainer en sales coach

Gebruik makend van zowel mijn jarenlange ervaring als corporate account manager in de IT en Telecom sector, als mijn ervaring als salescoach en trainer van verkopers en hun leidinggevenden, help ik mensen groeien in hun job.

Lees meer

André Vanacker

Sales trainer en sales coach

Twee dingen zijn belangrijk om uw verkoop te ontwikkelen: de juiste mindset, en een goede verkoopstrategie. Ik stel je mijn 20 jaar ervaring als verkoper en mental coach ter beschikking om uw verkoopkansen te verhogen.

Lees meer

Mic Adam

LinkedIn & Social Selling trainer

Ik help mensen en bedrijven om de brug te slaan tussen sales en LinkedIn. Samen halen we resultaten uit het gebruik van LinkedIn voor sales in het kader van lead generatie, prospectie en klanten relaties.

Lees meer

Stefaan Maes

Sales trainer en sales coach

Overtuigd van de gedachte dat sales organisaties in volle verandering zijn, en er vanuit deze organisaties een groeiende vraag ontstaat naar begeleiding in transformatie, besloot ik mij te bekwamen in proces begeleiding voor verkopers en leidinggevenden.

Gebruik makend van zowel mijn jarenlange ervaring als corporate account manager in de IT en Telecom sector, als mijn ervaring als salescoach en trainer van verkopers en hun leidinggevenden, help ik mensen groeien in hun job.

Het is mijn ambitie om: Te werken voor bedrijven waar ik mijn commerciële kwaliteiten ten volle kan benutten en hen kan helpen hun sales objectieven te behalen. Mensen te leiden, hen in contact te brengen met hun eigen sterktes, en hen van daaruit te stimuleren en inspireren deze sterktes in te zetten, zodat ze zich goed voelen in hun job en beter presteren.

Ik hou ervan mensen maximaal uit te dagen tot het inzetten van hun eigen krachtbronnen, en inspireer hen hun perspectief te verruimen door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de moeilijkheden.

André Vanacker

Sales trainer en sales coach

Eén van mijn belangrijkste kernwaarden is anderen te helpen in hun ontwikkeling.

Ik heb ervoor gekozen dit te doen door wat ik in mijn carrière heb geleerd door te geven aan anderen.

Gedurende mijn hele professionele loopbaan heb ik menselijke gedragingen geïnventariseerd en verkooptechnieken uitgetest. Tijdens de verschillende soorten verkooptraining die ik volgde had ik steeds het gevoel dat er iets ontbrak: de menselijke dimensie.

Vandaag vind ik het als ondernemer niet alleen essentieel om te weten "hoe je dingen goed doet", maar vooral om te begrijpen "waarom je ze moet doen". Dit geeft betekenis aan wat wordt ondernomen en maakt het overtuigender.

Na mijn certificering als mental coach werd de "waarom" dimensie duidelijk. Dankzij mijn specifieke aanpak en meer dan 20 jaar verkoopervaring kan ik verkopers en ondernemers helpen te begrijpen wat de impact is van hun acties.

Mic Adam

LinkedIn & Social Selling trainer.

Ik help klanten de brug te slaan tussen Sales en LinkedIn door middel van Social Selling trainingen en consultancy om de omzet en winst te verhogen door gebruik te maken van mijn internationale B2B & B2C sales, marketing en algemeen management ervaring.

Mijn passie is om de omzet en winst voor mijn klanten te verhogen door de unieke waarde proposities van hun producten en diensten zowel online als offline beter te communiceren en te promoten door B2B- en persoonlijke merken te bouwen!

Vanuit mijn ervaring als B2B sales en salesmanager begeleid ik vandaag organisaties bij de implementatie van Social Selling.

Daarnaast publiceer ik regelmatig onderzoek over het gebruik van LinkedIn in België.

Ben jij de volgende die naar een hoger niveau wil worden gebracht?